13
02/2010
0

Letöltési segédlet

A JDownloader egy letöltésvezérlő ami rengeteg tárhelyhez használható. Van már olyan újabb verzió is ami szinte mindenhonnan tud letölteni.
Én most egy régebbi verziót mutatok be, ezt használom hofile-ra és nekem nagyon bevált, soha egy fájlt se rontott el, nem kellett újraszedni stb.
Ha a fájlok a hotfile-on vannak akkor biztos lehetsz benne, hogy hibátlanul leszedi őket.

1. Jelöljük ki a fájlokat amiket le szeretnénk tölteni és helyezzük vágólapra őket. Vagyis kijelölés, jobb klikk az egéren és másolás.


2. Nyissuk meg a JDownloadert, majd a nagy zöld + jelre kattintva láthatjuk a felbukkanó ablakban, hogy milyen fájlokat választottunk ki letöltésre. A célmappánál válasszuk ki, hogy hova szeretnénk menteni a fájlokat, alapból C:\Downloads mappába tölt. A beállításokabn beállíthatsz tetszőleges alapértelmezett letöltési helyet.
Ha beállítottad a neked megfelelő letöltési mappát akkor csak kattints az OK gombra és megkezdődik a letöltés.

-Jdownloader: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/jdownloader_v0.9.579__magyar_.html  (ez a program a letöltésvezérlő, ezzel tudod minden gond nélkül letölteni a fájlokat. Lejjebb találsz róla bővebb leírást képekkel)

-Winrar: http://www.winrar.hu/ (ezzel tudod kitömöríteni a fájlokat)

 

További szép napot és sok letöltést kívánnok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása